there is no way to happiness , happiness is the way


29 augusti 2010
lite update bara;
jag har ca 17000 olika irritationsobjekt som jag försöker acceptera, jag har jordens pepp på hösten, och jaa.. jag kommer inte på så mycket mera hehe.

förresten så är min dator fortfarande sönder och den lär inte bli lagad på ett tag eftersom att jag har nött bort en jävla kod som de måste ha för att fixa den.. men snart ska jag förhoppningsvis ta över den stationära datorn!
puss

GÄLEN

alltså jag måste bara få berätta hur äckligt fult jag tycker att det är med långklänningar innan jag blir galen, folk som går runt med det ser ju ut som breda jävla pinnar, typ världens längsta jävla mage och sen små pluttar till ben.. ALLTSÅ JAG KAN INTE BESKRIVA HUR FULT JAG TYCKER ATT DET ÄR!!! Dock tycker jag att långa balklänningar, bröllopsklänningar osv är skitsnyggt (och vanliga klänningar)! Men FYFAN för de långa jävla gardinerna folk går runt i.

goodbye

12 augusti 2010


gänget på powerade


häng med hjalmar & gurrs

några fula & ihoptryckta bilder från de senaste dagarna, men det gör inget hoppas jag hehe.

idag drog jag & lindwall ner till stan för att byta en tröja (som var för liten buhu), efter det stack vi hem till mig och chillade, och efter ett tag så mötte vi upp hjalmar för att sen dra till oljebryggorna och bada!

förresten; TACK ALLA ÄLSKADE, UNDERBARA, OMTÄNKSAMMA, OERHÖRT ÄLSKADE OCH OTROLIGT SNÄLLA VÄNNER SOM HAR SAGT GRATTIS TILL MIG IDAG <3<3<3 lovar, det betyder mycket......... (gurrs var den ända som sa någonting)


best by life

jag bloggar ingenting just nu på grund av att jag inte har någon dator (den är fett sönder).. men jag langar best by life 04 (tror jag att det är?) haha.. puss

:(

MIN DATOR ÄR SÖNDER!!
gissa om jag är ledsen


igår
som vanligt har jag inte tagit typ en enda bild, varken iförrgår eller igår

förrgår

trevlig dag, drog ut med en ofungerande motorbåt, paddlade, skrattade och hade allmänt kul!

omg

Tjena mors, jag har inte en bild att ladda upp eftersom att jag inte laddat över dom på datorn än.. men jag ska göra det idag (?).. Jag var iallfall med Calle, Isac, Felicia, Elin & Agnes igår! Så jävla kul har det varit!

RSS 2.0