31 oktober

Jag är trött som en jävla gnu, vaknade drygt 1 av att felicia satt och skrev med robert på msn. OCH HON VERKLIGEN TRYCKTE PÅ TANGENTERNA SÅ ATT JAG SKULLE VAKNA. jag ba helvete
men jaja, nu är sitter jag här och lyssnar på martin stenmarck och ska strax käka någonting och sedan gå ner i mitt rum för att kolla på film. Efter det ska jag duscha och sen sova, SÅ NU VET NI VAD JAG SKA GÖRA IKVÄLL.
hejdå bästisar

tss

haha gissa vilka som typ blev the winners då? jo, jag och felicia! hehe svårt att räka ut ju hehe


30 oktober

fan vad bajsnödig jag är, och jag ska snart ner på stan o köpa en jävla massa godis, läsk och inget mer
HEEEEHEE, uppesittartävlig ikväll, the winner (jag alltså) takes it all, THE LOSER (alltså robert) STANDING SMALL

egd hest

btw, jag sprang 5 km igår! FIFAN borde få pris för hurtigaste bloggerskan


27 oktober del 2

Ligger på mitt golv och lyssnar på The Verve, som förövrigt är ett äckligt bra band, och tänker tillbaka till den 4 mars. Hur fort allting gick och hur bra allting var. Jag minns hur jag tänkte på vägen dit att "snart kommer allt vara över, snart kommer jag sitta i bilen påväg hem" och vips satt jag där i bilen på väg hem. Men det var inte det som betydde någonting, det betydelsefulla var allting där emellan.

Jag kommer ihåg hur hysterisk jag var dagen då jag skulle få svar, svar på om jag verkligen skulle få se dem. Jag satt bredvid pappa och skulle beställa biljetterna, vi valde vilka platser vi skulle ha och allting verkade perfekt, tills datorn började lagga, sidan segade ihop och tiden gick. Jag ville bara dö, verkligen dö. Jag sprang först in på toan och grät en flod, och pappa blev sjävklart arg på mig för att jag var så jävla tjurig, mesig och klagade på allting. Så jag sprang sen ner på mitt rum, satte på tokio hotel på högsta volym, och grät. grät. grät och grät. Tills någon knackar på dörren, jag öppnar och där står pappa och kalle, redan påklädda och säger "ska du med och hämta biljetterna eller?" wa, jag kan inte beskriva med ord hur förvånad och äckligt glad jag var. Men jag följde inte med, jag hade mascara över hela ansiktet och såg ut som ett random vrak. Men under tiden som dom var borta, jag svär, jag sprang runt i cirklar, hoppade i sängen och skrek tills jag inte fick fram ett ord till, jag var helt jävla galen. Men grejen var att det var så sjukt underbart att få veta om att jag skulle ta mig fan få se TOKIO HOTEL.

Vet inte varför jag skriver detta, men fick helt plötsligt nostalgiska tankar vilket 50% består av tokio hotel.

jag älskar dig idiot


27 oktober

Höstlovet som kommer nu vecka 44 passar som handen i handsken! Med andra ord HELT PERFEKT.
Det kommer invigas så fint med hjälp av Felicia och en uppesittartävling med charley och myggan!

en gammal goding från någon gång i april!


hehe

Bryan Adams – Here I Am - Spirit: Stallion Of The Cimarron/Soundtrack Version/End Title
Bryan Adams – I Will Always Return - Soundtrack Version
Bryan Adams – You Can't Take Me - Soundtrack Version
Bryan Adams – Get Off My Back - Soundtrack Version
Bryan Adams – Brothers Under The Sun - Soundtrack Version
Sarah McLachlan – Don't Let Go - Soundtrack Version
Bryan Adams – This Is Where I Belong - Soundtrack Version
Bryan Adams – Here I Am - Soundtrack Version
Bryan Adams – Sound The Bugle - Soundtrack Version
Bryan Adams – Run Free - Soundtrack Version
Bryan Adams – Homeland - Soundtrack Version (Main Title)
Bryan Adams – Rain - Soundtrack Version
Bryan Adams – The Long Road Back - Soundtrack Version
Bryan Adams – Nothing I've Ever Known - Soundtrack Version
Bryan Adams – I Will Always Return - Soundtrack Version (End Title)

akon

People say: "Find good people and leave bad ones" I think we should find the good in people and accept the bad in them. No one is perfect.  /akon
haha, nörd som jag är, lyssnar inte ens på hans musik? men jaja det gäller att hålla sig uppdaterad på vad som händer här i världen, och det där var jäkligt klokt och bra sagt!
puss

haha

Drog till hemköp förut för att handla godis, fick även med mig 2 för 99! Blev helt tokig när jag såg att dom sålde spirit, så jag fick den och guldkompassen! vilken lyckad dag tss
och så självklart, det första jag gjorde när jag kom hem var att titta på älskade spirit, jag tjöt som ett barn. det är nog en av dom bästa filmerna som gjorts!
GO DREAMWORKS FFS!!!!!!!
nae, men det får ju bara ett liiiitet plus i kanten eftersom att martin stenmarck är spirits röst!
blir helt tokig
varför känns det som om min blogg har blivit fett orseriös och barnslig? JO KANSKE FÖR ATT DET ÄR SÅ?
bra, då slapp jag säga det igen
puss hej

HAHAHA


haha fan vad jag älskar detta

haha jag är typ på stan nu, ska titta efter en jacka med mamma.. som om jag kommer hitta någon? NÄE!
puss
schnygga bilder vaaa

haha gissa om det här är tidinställt..

haha såg på felicias blogg att man kunde göra tidinställda inlägg? fyfan vad gött.. haha nu ska det bloggas babes!

Förbannat förbannad

Nu är jag så jävla förbannad. Så sjukt jävla förbannad.

Jag hatar att behöva stå upp för vem/vad jag älskar, jag tycker att alla bara ska acceptera, knipa käft och gilla läget. För vem ska behöva försvara den man älskar varenda gång man nämner dens namn? Vem fan ska behöva ta massa skit endast för att folk har skapat sig en uppfattning om hur läget är? Fast att det egentligen är på ett helt annat sätt. Haha, jaa jag pratar såklart om tokio hotel.

Jag skrev nyss på facebook att tokio hotel var på tv och att jag dog på grund av det, genast fick jag kommentarer om att dom var dåliga och fula. Frågan jag ställer mig är VARFÖR? Varför ska jag behöva få höra det? Det enda jag sa var att dom var på tv, jag bad inte om deras åsikter? Jag bad inte om att få höra det. Jag VILL inte höra det. Visst dom får tycka vad dom vill, men om någon utav dom skulle skriva "robert gustavsson är så jävla skön" tror jag inte att folk skulle reagera på samma sätt eftersom att man har inte skapat samma bild om robert som om tokio hotel och Bill. Det gör mig så jävla förbannad, att folk har såna fördomar, att dom har bestämt sig för att någonting är dåligt. DET är så jävla dåligt! Det enda själet till att dom tycker det, tror jag, är att dom har hört av andra, lärt av andra, att dom är dåliga, det är så sjukt jävla mainstream. Om dom däremot skulle tycka att dom var dåliga för att dom hade lyssnat på dom och sedan kommit fram till att dom faktsikt var dåliga hade jag tyckt att det var en annan sak. Men om man säger att dom skulle vara dåliga bara för att någon annan säger det, då blir jag jävligt förbannad.

Och det räcker inte med att folk säger att dom är dåliga/fula, nej man MÅSTE tydligen påpeka att bill klär sig som en tjej och är bög. Visst, han klär sig i tajta slimmade kläder, sminkar sig, och har en udda stil, men han är INTE bög/homosexuell. Det har han fått stå upp för i sjukt många intervjuer och han säger själv att han är trött på det. Jag skulle inte ha någonting emot om han var homosexuell eftersom att det inte skulle förändra vem HAN var, hans röst samt deras musik. Så jag förstår inte varför folk säger att han är bög som om det var någonting dåligt? Det är INTE någonting dåligt. Återigen, visst får folk tycka vad dom vill, men om det bara är för att jävlas så är det så sjukt lågt och det gör mig så äckligt förbannad.

Nu pallar jag inte skriva mer, för jag blir bara mer förbannad när jag tänker på det. Men seriöst, alla borde tänka till, för jag, och jag tror att många andra, tycker att det är fel att ha en åsikt som är grundad på ingenting.


love love love

BTW, JAG ÄR HELT JÄVLA FUCKING KÄR I BILL KAULITZ.
<3

bla bla bla

Innan sommarlovet kändes det som om jag aldrig skulle stå ut så sjukt länge utan att träffa den bästa klassen i hela världen, och i början var det segt, visst. Och sen när vi började igen så kände jag hur sjukt kul allting var, alla var glada, klassen hade blivit större och jag bara älskade allt! Nu har allt dock bara blivit kaos, ingenting är kul, dom flesta tjatar, skriker, är förbannade och ingenting är längre kul. Jag vill inte gå upp på morgonen? Jag vill inte vakna, jag vill bara fortsätta sova bort dagarna. Vissa tänker säkert att det har med årstiden att göra, att vafan det är ju de mörka tiderna nu. Men förra året var det inte så? VARFÖR? jag vet inte. Jag håller på att bli galen i denna lilla håla, just nu hänger jag bara med i tiden, jag är som en levande död. Typ apatisk. Känns sisådär faktiskt. Det enda positiva med detta är att vi alla går igenom det tillsammans!

kände mest för att skriva av mig lite, finns mycket mer jag egentligen vill berätta, men finns inte tid, ork eller lust. Så jag fortsätter igenom denna sega tid med mina fina vänner och hoppas på bättre tider.. hehe

puss

bf


HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA

kärlek i oändlighet!

Imorse när jag som vanligt satt vid runda bordet med mina vänner fick jag för mig att jag skulle kolla på ett th klipp på youtube, vilket jag också gjorde. Det ledde till att jag ännu en gång kom fram till hur sjukt mycket jag älskar Bill, Tom, George och Gustav. Vilket i sin tur ledde till massa glädjetårar! För jag insåg att Tokio Hotel är det bästa som hänt mig, dock har jag fortfarande inte förstått att jag har sätt dem live? Det är helt overkligt, det existerar liksom inte i min hjärna att; jofan, jag har sätt Bill Kaulitz live! Det funkar bara inte. Men jag kan endå inte glömma bort när jag stod där i globen bara några meter ifrån det bästa som hänt och tänkte "jävlar klara, det är verkligen Bill, det är tokio hotel, precis just där". Det är helt overkligt. Grinar som ett barn när jag tänker på det. Finns inte mer att säga, tokio hotel är det bästa jävla bandet som finns.

TOKIO HOTEL


RSS 2.0