KÄRLEK/DON'T KNOW

Hej bloggis.. Gud vad jag är värdelös på att blogga!! Jag som har sjukligt mycket inspiration just nu.. Helt galet. Iallfall, det händer rätt mycket nu (mm.. två saker, MYCKET!!).. Jag håller på att planera i detalj hur mitt nya rum ska se ut och så är det en ny kamera på ingång!

Nya rummet.. kommer att bli så jävla snyggt! Det är rummet som vi byggde ut samtidigt som vi gjorde köket! Alltså ligger det i källaren.. Vilket gör det rätt svårt med inredningen då man inte kan lägga ett trägolv, tapetsera osv.. Men det löste vi så bra genom att ge det en cowboy/bar-inspirerad känsla och jäklar vad hätftigt! Mamma och jag har hållt på hela morgonen med att styra med skisser osv över vart/hur saker ska stå, vilka färger etc. Vi kommer att måla allting vitt (golv, tak, väggar), sen ska vi skaffa en massa tegel och mer tänker jag inte säga! WOHO. Dock kommer vi inte påbörja det förrens i vinter eftersom att vi har både Kalles och mammas klädrum att bli klara med! Fast deras rum kommer inte ens vara i närheten så snyggt som mitt!

Nya kameran! Yes, detta är inte helt klart än.. Men min käre pappa ska köpa nytt, vilket jag tycker är idiotiskt, men hur som helst så köper jag isåfall hans kamera!! Det kommer bli super, eftersom jag kan min ut och innantill vilket gör det rätt tråkigt.. Jag vill pröva nytt! Det är inte kul att hålla på med något om man inte får utvecklas.. Så my next step in life blir förmodligen en Canon EOS 60D! FÄÄÄN så bra.

Annars händer inte så mycket speciellt..? Nästa vecka åker jag till Västerås i fyra dagar för att hälsa på halva släkten och gå på power meet! Och om tre veckor åker jag och Felicia till Göteborg! Så mitt liv är rätt underbart! Love it liksom. Dock har jag inte en aning om vad jag ska göra nu så jag sitter och lyssnar på en massa gamla ABBA låtar och sjunger liiite.. Funderar på att dra ut en sväng, men vädret är ju så mystiskt haha! Vi får höras någon dag, bloggen ligger inte precis längst upp på min priolista ehe.

Förresten så har min katt försvunnit, min bästis. Hon har varit borta hela veckan och jag är livrädd att hon ska ligga klämd under en massa skit byggarbetarna slänger ner från taket.. Jag älskar dig zeta ♥

min älskling


Kommentarer
Postat av: Felicia

bästa sommarlovet!zeta ♥

2011-07-02 @ 18:11:33
URL: http://feliciathornwall.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0