SKOLA/GLAD

Eftersom jag är en lat jävel såhär precis efter skolavslutningen så tänker jag göra en lång historia kort: FAN VAD MITT LIV ÄR UNDERBART!! Inte för att jag vet hur det skulle kunna vara en lång historia men men.. Det är faktiskt riktigt härligt! Jag har sommarlov, min ekonomi (jävlar vad de lät lyxigt) är på topp, jag har nya kläder, jag ska beställa hem sista säsongen av ghost whisperer, jag ska shoppa med mami imorgon, jag ska börja springa på riktigt nu OCH jag slapp städa mitt rum i utbyte mot lite huvudmassage!

Ja, nu är sommarlovet här och mina planer för livet växer! Redan nästa månad drar jag till göteborg med bästis och så ska jag försöka komma iväg med min familj till USA någon gång under semstertiderna! Vi ska även till västerås för att kolla in power meet. Och jag har även börjat klura lite på vart jag ska gå i gymnasiet, för nästa år då jävlar smäller det! Då lämnar vi alpha högstadium för att fortsätta våra eländiga liv någon annanstans ;) Nae men jävlar vad mycket jag har framför mig i livet, behöver bara öppna ögonen och blicka några dagar framåt i tiden så ser jag en fullspäckad dag med en massa skoj.


Jag kanske inte har berättat det här men.. Felicia och jag har en speciell plats i skolan som vi döpt till buddhahörnan! Där sitter vi näst intill varje dag, beroende på vilket humör vi är på! Oftast används den för att få ut ilska eller sorgliga känslor, men de går alldeles utmärkt att bara sitta där och chilla! Men nu när vi byter lokaler så är det goodbye buddha och hello... nothing? eller vad.. :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0