NORRKÖPING/GLAD

Tjena kompisar! Nu är jag superhemma efter en heldag i Norrköping! Felicia och jag har haft det skitbra och shoppat asmycket snyggt, så himla härligt. Nu har jag skapligt ont i fötterna, huvudet och shoppnigknölarna! ehe. Ni kan inte ana hur gott jag kommer sova inatt! Inte för att det behövs eftersom jag ska iväg till sommarstugan imorgon för att sola & bada.. Egentligen skulle nästa destination vara gamleby, men min mor ville ha lite mys med familjen ♥

Vi kom iallfall fram vid halv 11, tog en liten gratis åktur med spårvagnen, vandrade bort mot galleriorna OCH SHOPPADE!! Måste säga att Norrköping hade bra mycket mer affärer och mycket bättre gallerior än Linköping! Dock vet jag inte om det är någon större prisskillnad att dra till Norrköping istället för Linköping? För om det inte är det tycker jag verkligen att ni ska dra till Norrköping istället.. Speciellt om ni vill ha med er en massa hem ;) Vi hade hur som helst riktigt härligt och åkte hem vid tio över 7! Här har ni ett par bilder!

vi åt den sjukaste jävla glassen!! Vi bad om 3 kulor och fick (helt seriöst nu).. NIO JÄVLA KULOR!! Kan ni förstå?! Jag var i chock (och i glasskoma) efteråt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0